vill ha.. ska ha..

mysiga höst/vinter kläder..
som ni ser gillar jag verkligen skinn (a) love it!

.

en dagens..
DAGENS VILL HA: kommer lite bilder snart vad jag vill ha.. och så vill jag ha en kille att krama :(
DAGENS KLÄDSEL: en vit tshirt och rosa mjukisbyxor, hemma kläder
DAGENS FRISYR: morgonrufs
DAGENS LÅT: airbourne - runnin' wild
DAGENS PLANER: sitta hemma och tycka synd om mig själv, och mysa med doris
DAGENS SAKNAD: ...
DAGENS DUMMASTE: stanna hemma från skolan.
DAGENS MISSLYCKANDE: mig själv
DAGENS DROG: tjocka strumpor och saft
DAGENS KÖP: inte ett skit
DAGENS GODIS: chips
DAGENS HUMÖR: uttråkad och irriterad på mig själv
DAGENS CITAT: vill du ha en framtid, gå i skolan
DAGENS ROLIGASTE: mina raggnings replikeren dagens tack :)
DAGENS VILL HA: leopard färgad kofta på gina och en genomskinlig blus på h&m
DAGENS KLÄDSEL: jeans mörkfärgade, ett linne med en söt dödskalle på och lite blomster omkring
DAGENS FRISYR: ner släppt som en ram runt ansiktet
DAGENS LÅT: Nelly - Just a dream
DAGENS PLANER: engelska?!
DAGENS SAKNAD: min far
DAGENS DUMMASTE: jag gör aldrig något dumt ! ;)
DAGENS MISSLYCKANDE: sven timmen
DAGENS DROG:
DAGENS KÖP: en bussbiljett hem
DAGENS GODIS: bara frukt!
DAGENS HUMÖR: sisådär skulle jag uttala mig
DAGENS CITAT: om du vill bli älskad , älska!
DAGENS ROLIGASTE: mina raggnings repliker
nu ska jag ta en kaffe som sakt her i come ..
puss och sov gott om det inte blir mer ikväll hörreni

du hör ett ord som ger dig tröst..

heej alle glada ! sitter här med en jätte sur och uttråkad hund som bara biter mig hela tiden, och ylar ?:S haha. det blev ingen skola idag.. jag försov mig. stängd av mobilen för alla smsade och undra om anton hade dött för någon hade sagt det.
så jag blev jätte orolig och kunde inte sova :( men han är inte död iaf, tur de ! :D
igår pluggade jag massor och var jätte diktig, riktigt stolt över mig själv, endå fast skiten var typ 2 veckor försent.. ?
haha. nu ska jag sitta framför datorn en stund till och sen gå ut och gå kanske. får se. hörs och ses!

min uppsats jag skrev igår och jokke hjälpe till att stava rätt. haha



Ondskan                                                                                       johanna kindahl 9f
Boken Ondskan är en självbiografi skriven av Jan Gulliou. Boken blev för första gången utgiven 1981 och 2003 gjordes den om till film.
filmen handlar om Erik ( jan gulliou ), som spelas av andreas wilson. erik var en 16 årig kille, hans pappa dog när han var yngre. nu bor han med sin mamma, som spelas av marie rickardson, och sin sadistiske styvfar, johan rebaeus, som misshandlar honom dagligen för minsta lilla som han gör fel. han är egentligen väldigt smart, men oron i hemmet gör att han inte kan fokusera på skolan och börjar därför slåss, stjäla och är allmänt  hänsynslös. men en dag när han grovt misshandlat en skolkamrat så får lärarna nog. dom betämmer sig för att han ska bli relegerad och ska börja på internatskolan stjärnsberg som är en dyr skola lång ifrån huvudstaden. på skolan är det fjärderingarna som bestämmer, det är elevuppfostran och lärarna har allstå inget att säga till om när det gäller bestraffningar eller dylikt. elevuppfostran gör så att dom yngre och lite svagare eleverna blir utsatta för fysiskt och psykiskt våld. när erik anländer till skolan, blir han visad runt av en fjärderingare som heter otto silverhielm, som spelas av gustav skarsgård, som senare in filmen blir en av eriks största fiende. erik tycker att skolan verkar helt okej. särskilt när han fick se deras simhall. där fick bara fjärderingare och dom som var med i simlaget simma, men eftersom han visste att han var en bra simmare så oroade han sig inte för att inte komma med. han fick dela rum med en lite nördig men väldigt smart kille som hete pierre tanguy, spelad av henrik lundström, erik och pierre blev fort goda vänner trots att dom var väldigt olika. erik bestämde sig direkt för att inte bråka under tiden på stjärnberg eftersom det var nu eller aldrig för att bygga upp hans betyg. med snart inser han att dom äldre eleverna känner sig hotade av hans starka vilja och börjar därför bråka med honom mer och mer. dom gör allt för att få erik upprörd. efter att hans vänner har blivit utsatta för deras trakasserier kan intre erik hålla sig ifrån att protestera, men han gör allt för att inte bli relegerad. han träffar en av mattanterna och dom blir kära i varann, hon heter marja, som spelas av linda zilliacus. efter att någon har skvallrat på dom får marja sparken eftersom anstälda och elever inte får umgås och pierre slutar efter att ha blivit grovt misshandlad, detta gör bara erik mer arg och nu inser han att han måste göra upp med allt som gjort erik till den han är innan det är för sent.
jag tror att vad jan gulliou vill förmedla är att alla människor, vad dom än har varit med om, kan förbättra sig och lyckas. det handlar bara om att ha en stark vilja och våga säga ifrån. jag kan inte säga att något var dåligt med filmen, jag tyckte om den och hela filmen var bra. det bästa i filmen var när han har slåss med dom i rutan och enkligen får ge igen för allt dom uttsatt honom och hans vänner för.
jag tror att erik kommer bli något bra i framtiden eftersom han ändå har potential till det. jag tycker lärarna skulle säga ifrån när dom ser att någon blir misshandlad. det kanske var en bra ide att testa med elevuppfostran men när dom märkte att det inte blev bra så borde dom slutat med det och tagit lite ansvar. i mina ögon verkar det lite som lathet och att dom inte orkar bry sig, för annars skulle dom ju göra något åt det. endel lärare på stjärnsberg var ju snälla med fega som inte gjorde något, dom var ju såklart rädda för att förlora jobben men jag tycker ändå det borde vara värt det när man vet att man hjälper så många uttsatta. en lärare ska bry sig och det ska alltid finnas någon att prata med om man behöver, men dom ska samtidigt inte bry sig för mycket om elevens fritid om den inte vill berätta, man ska ha ett val vem man vill prata med .
det är aldrig rätt att använda våld, förutom i självförsvar men där ska det också finnas en gräns. erik använde inte våld på skolan för att han inte ville bli relegerad. jag tror inte våld kan lösa några konflikter, det blir nog bara värre nästan varje gång. jag har många vänner som håller på att slåss och det blir alltid värre eftersom mer folk blir inblandade och det slutar alltid med att något dåligt händer. jag tror inte våld löser några problem.
uppsats om Ondskan av johanna kindahl 9f
Boken Ondskan är en självbiografi skriven av Jan Gulliou. Boken blev för första gången utgiven 1981 och 2003 gjordes den om till film. F
ilmen handlar om Erik ( jan gulliou ), som spelas av andreas wilson. erik var en 16 årig kille, hans pappa dog när han var yngre. nu bor han med sin mamma, som spelas av marie rickardson, och sin sadistiske styvfar, johan rebaeus, som misshandlar honom dagligen för minsta lilla som han gör fel. han är egentligen väldigt smart, men oron i hemmet gör att han inte kan fokusera på skolan och börjar därför slåss, stjäla och är allmänt  hänsynslös. men en dag när han grovt misshandlat en skolkamrat så får lärarna nog. dom betämmer sig för att han ska bli relegerad och ska börja på internatskolan stjärnsberg som är en dyr skola lång ifrån huvudstaden. på skolan är det fjärderingarna som bestämmer, det är elevuppfostran och lärarna har allstå inget att säga till om när det gäller bestraffningar eller dylikt. elevuppfostran gör så att dom yngre och lite svagare eleverna blir utsatta för fysiskt och psykiskt våld. när erik anländer till skolan, blir han visad runt av en fjärderingare som heter otto silverhielm, som spelas av gustav skarsgård, som senare in filmen blir en av eriks största fiende. erik tycker att skolan verkar helt okej. särskilt när han fick se deras simhall. där fick bara fjärderingare och dom som var med i simlaget simma, men eftersom han visste att han var en bra simmare så oroade han sig inte för att inte komma med. han fick dela rum med en lite nördig men väldigt smart kille som hete pierre tanguy, spelad av henrik lundström, erik och pierre blev fort goda vänner trots att dom var väldigt olika. erik bestämde sig direkt för att inte bråka under tiden på stjärnberg eftersom det var nu eller aldrig för att bygga upp hans betyg. med snart inser han att dom äldre eleverna känner sig hotade av hans starka vilja och börjar därför bråka med honom mer och mer. dom gör allt för att få erik upprörd. efter att hans vänner har blivit utsatta för deras trakasserier kan intre erik hålla sig ifrån att protestera, men han gör allt för att inte bli relegerad. han träffar en av mattanterna och dom blir kära i varann, hon heter marja, som spelas av linda zilliacus. efter att någon har skvallrat på dom får marja sparken eftersom anstälda och elever inte får umgås och pierre slutar efter att ha blivit grovt misshandlad, detta gör bara erik mer arg och nu inser han att han måste göra upp med allt som gjort erik till den han är innan det är för sent.
jag tror att vad jan gulliou vill förmedla är att alla människor, vad dom än har varit med om, kan förbättra sig och lyckas. det handlar bara om att ha en stark vilja och våga säga ifrån. jag kan inte säga att något var dåligt med filmen, jag tyckte om den och hela filmen var bra. det bästa i filmen var när han har slåss med dom i rutan och enkligen får ge igen för allt dom uttsatt honom och hans vänner för.
jag tror att erik kommer bli något bra i framtiden eftersom han ändå har potential till det. jag tycker lärarna skulle säga ifrån när dom ser att någon blir misshandlad. det kanske var en bra ide att testa med elevuppfostran men när dom märkte att det inte blev bra så borde dom slutat med det och tagit lite ansvar. i mina ögon verkar det lite som lathet och att dom inte orkar bry sig, för annars skulle dom ju göra något åt det. endel lärare på stjärnsberg var ju snälla med fega som inte gjorde något, dom var ju såklart rädda för att förlora jobben men jag tycker ändå det borde vara värt det när man vet att man hjälper så många uttsatta. en lärare ska bry sig och det ska alltid finnas någon att prata med om man behöver, men dom ska samtidigt inte bry sig för mycket om elevens fritid om den inte vill berätta, man ska ha ett val vem man vill prata med .
det är aldrig rätt att använda våld, förutom i självförsvar men där ska det också finnas en gräns. erik använde inte våld på skolan för att han inte ville bli relegerad. jag tror inte våld kan lösa några konflikter, det blir nog bara värre nästan varje gång. jag har många vänner som håller på att slåss och det blir alltid värre eftersom mer folk blir inblandade och det slutar alltid med att något dåligt händer. jag tror inte våld löser några problem.

tralalala för jag e gla' !



mini skitbild men ni fattar vad jag vill ha sagt, att min saknade lille vän agnes kommer hit och sover här !
fan vad kul det ska bli :D hihihi nu ska jag duscha, pusssssss


bråk bråk bråk








haha okej, få inte en helt retard bild av mig nu men jag har tänkt lite, och egentligen, jag tycker det är sjukt snyggt med " bimbostilen " eller vad man ska kalla det. men samtidigt tänker jag liksom, hur långt kommer man på det ? man kanske får massa knull och massa heta grabbar men sen då, när man är stämplad som ett skabb ?
då är det inte så kul längre, fast jag tror att man kan lyckas ändå, för är man ändå mogen i huvudet så spelar det kanske inte så stor roll, iallafall inte för dom som känner än.

ni måste tro jag är dum i huvudet, för några veckor sen skrev jag ett inlägg om att inte bry sig så mycket om sånt här, men vad jag menar är att man inte MÅSTE  se ut så. att man är vacker hur eller hur. men man får ju se ut så här också om man vill de själv, inte för någon annans skull. hihi.

också en fråga, ska jag bli brunett igen ?!
jah har ångest, jag gillar att ha blont men de är så mycket jobb :/

jag älskade dig först..

tjena. har blivit usel på att blogga men internet strular och har inte orkar helt enkelt.
usch nu börjar tjateriet igen, men det är min blogg och jag har den till att skriva av mig så läs om ni vill.

För några dagar sen sa jag att jag var lycklig igen och allt var frid och fröjd..
nu undrar jag, vad hände med det ? gone borta kaput !
hade en jätte trevlig helg förra veckan med en av mina bästa vänner och massa härligt folk. då kändes verkligen allt bra ! jag var lycklig för en natt. jag kan säga utan att överdriva, det går inte en dag utan att jag är ledsen och inte orkar, visa dagar är bättre visa sämre. men jag vet inte, så kanske det är för alla, ingen aning, hur eller hur blir jag inte lyckligare av att veta hur det är.
jag känner bara, när tar det slut ? är det för man är tonåring eller vad fan är det ?
det som stör mig mest är att, vad har jag att gnäla över ?
har en underbar familj och massa underbara vänner, jag är inte helt härndöd så hade jag bara haft en starkare vilja hade inte skolan varit några problem heller ?
så vad är det som håller mig nere ? vad är problemet ?! jag fattar inte.
alltså okej, med mina kompisar. jag har många jätte nära vänner och jag älskar dom, och behöver dom.
men ibland så känner jag bara, att passar jag in bland dom, känner dom mig på riktigt, jag är anorlunda från dom, jag säger inte att jag är bättre än någon annan, det säger jag aldrig ! för jag känner mig fan inte bättre än någon annan. men ibland undrar jag, vem är jag och vad vill jag ?
och kärlek, vad i helvete är kärlek ? jag kanske är för ung för att veta eller så har jag bara inte mött den än.
ibland tänker jag, jag kanske behöver prata med någon, men jag orkar inte prata, särskilt inte med en helt främmande person, kan prata med mina kompisar men känns inte rätt. vet ju knappt vad jag ska säga..
eller med min familj, jag vet att dom skulle lyssna men jag vill inte bara.
det är mina problem så jag får hitta lösningen.
orkar inte skriva mer nu, ska äta frukost, hörs!

back on track

tjena folket! blev ingen skola idag, försov mig så stanna hemma. inte bra men inget att tjuta över nu.
sitter hemma hos sofie nu, vi håller på att fixa oss lite och ska ut om en stund och kanske träffa linnea och sen danne i think. det blir nog soft bara. lägger nog in något inlägg lite senare, vi hörs !
måste bara säga att nu fan kommer johanna tillbaks, jag ska ta tag i mitt liv och bli den vanliga johanna, ingen jävla retard som sitter hemma varje helg och ruttnar, nu vet ni det ! heeeeeeeeeej

tankar

ibland kommer jag lägga in lite inlägg som ni inte behöver bry er om om ni inte vill, det är ju trots allt min blogg.



jag vet inte, kanske är det desperation,
kanske är det kärlek,
kanske är det någon fas man har i livet när man är ung ?
varje gång du säger något snällt eller överhuvudtaget pratar med mig pirrar det i magen som om jag var kär.
men när jag tänker " är jag kär? ", då börjar hjärnan tala, inte mitt hjärta.
ska man verkligen lyssna på sitt hjärta ?
är det rätt ? vem vet vad som är rätt egentligen, inte jag iallafall.
du är en helt annan person, en helt annan världsdel, men det är det som gör mig intresserad, du är ingen bra person, eller det är du nog, inners inne, men det är ingenting du vissar. du leker med mig, och jag hatar det. men jag kan inte hoppa ur. jag leker leken och tar all skit. " du betyder massa för mig, det kommer du alltid göra ".
vad hände med det ? du fick vad du ville och jag gråter inombords. alla människor har ett val, men det betyder inte att alla val man tar är rätt, vem bestämmer vad som är rätt ? du ? jag ? våra föräldrar ? gud ?
kan något säga vad som är rätt. för jag är desperat.
jag skriver inombords, jag gråter inombords. men bryr du dig ? NEJ


texten handlar om fler än en person

skolan..

hejsan på er glada! sitter i skolan och ska " jobba " men det är jag för trött för så jag läser lite bloggar istället.
känner mig otroligt ful för jag sitter nämligen och tjuter för jag läste en kompis, eller vet inte om man kan kalla det kompis men jaja, jag läste hans blogg och det var sorgligt så jag börja gråta, vilken mes jag är !
haha tänkt om någon kommer, då skäms jag ihjäl.. " varför gråter du? jag läste en blogg. "
men ája, jag ska åka till Um vid 11 så det blir ingen lång skoldag direkt, men det är inte så jäklans roligt att åka till Um, men det måste göras det också. nu ska jag försöka orka skriva en över sättning av en låt. kul.
ha det bra, pussss




så här snygga är vi nu :D


.

Tjenare. det blev ingen skola för mig idag, mamma väckte mig inte som hon sa. mia ringde förut och jag lovade att komma imorgon eftersom jag tydligen hade massa frånvaro. inte bra ! nu sitter jag inne hos alexandra som sittr och sjunger " fiittan sticker fram, hård och hårig " :D haha normalt !
nu ska jag ta min plattång och gå in till mig. pusss !



love you baby


grattis alexandra !

hej bloggen. söndag idag, söndags ångest, usch :(
idag har jag spenderat dagen hemma hos alex och firat henne eftersom hon fyller 15. nu sitter jag vid hennes dator som hon fick, inte ett dugg avundsjuk . haha. imorgon är det skola igen, ser inte fram emot det direkt, jag är redan skoltrött och jag har 3 år framför mig :'(
nu ska vi äta rostade och sen ska jag gå in till mig och sova så jag orkar imorgon, pusshej!




så här såg jag ut idag. hihi.
jag lägger ut lite mer bilder imorgon om jag hinner, heej

happy, so funny

ser ut som det här kommer bli en tråkig kväll. haha det här låter så emo men iaf, jag har haft en period i mitt liv nu som gjorde att jag avvisade mina vänner jämt och tacka alltid nej när dom fråga om jag skulle med på fest eller bara vara osv. och jag kunde inte heller berätta för mina vänner varför jag höll på så. så nu när allt börjar bli bra, har alla gett upp och frågar inte ens, och inte fan klandrar jag dom, hur kan jag ? hur ska dom veta att nu är allt bra ? och jag kan ju inte heller kväva att dom ska bara le och tacka för att jag vill vara med dom nu, dom tröttnar väll dom också. men det känns väldigt tråkigt bara för det handlar verkligen inte om att jag inte vill vara med dom, det är bara mig inget annat. så förlåt mina vänner för att jag varit som jag varit, jag ska försöka bli bättre !
och så är det faktiskt ibland för jag inte har busskort eller dylikt. jag älsakr er och ni är guld värda och jag är en idiot om jag sumpar er. love to you all !
nu ska jag gå ner och göra mat med carro och linus, kul som bara den, eller något..
haha ha det bra, kanske lägger in något mer om min otroligt roliga kväll, heeej!

skolfoto

love you
love you guys..

den vackraste stunden i livet var den när du kom

hejj friends. sitter i skolan med min kära vän lisa och har data. borde egentligen göra lite So men orkar ju inte de visst. snart ska vi ha skolfoto, gud vad kul.. not. vad ska ni göra ikv ? jag får se, kanske drar till åtvid om seghuvudet hör av sig, annars vet jag inte. kanske skriver något senare, puss


konstig stil jade hade där ? haha love you sofie


du är inte trasig, du behöver inte fixas ohnejnej

hejhej. har varit hemma idag, hade så jäklans ont i huvudet imorse :( och så har jag separations ångest från min valp ! så har typ sovit bort hela dagen med lila doris. mamma är på marken och linus och carro vill man ju inte direkt vara med ;) så jag har tråkigt som fasen. men men, imorgon är det skolfoto, ska vara med för jag lovade lisa -.-
dumt gjort av mig för jag blir alltid så dålig på skolfoton, hatart ärligt talat !
men aja, inte hela världen, jag är ju inte som resten av fjortisarna som har ångest för det i flera veckor innan :L
haha, förlåt mina vänner, ni är söta fjortisar (a) haha !
nu ska jag få liv i doris och busa med henne, mohaha. pussss
funderar på att bli brunett igen ? haha

talar ut

jag blir ärligt talat galen när jag tänker på dagens krav och allt prat om hur man ska se ut. jag ska inte komma och säga att jag inte har fallit för det, men det betyder inte att jag tycker det är okej. tjejer svälter sig själv för att se ut på ett visst sätt, dom tänker att dom bara ska banta "några kilo", men sen går det gör långt och dom kan inte stoppa det, och sen står dom där med anorexia eller bulimi, och då är det redan försent om dom inte får hjälp fort, en del människor kanske tror att det inte är så farligt. men anorexi är en allvarlig sjukdom som man kan dö av. jag har människor i min närhet som haft dom här problemen, och man försöker prata med dom, men dom ser det inte själva så dom fattar ju inte vad man pratar om. jag säger bara att om ni vet någon som har anorexi eller bulimi så försök att hjälpa dom. vet ni inte hur så prata med någon vuxen. jag vet att man "sviker" kompisen men den kommer tacka den någon dag när den förstått allvaret. kolla tex på den först bilden, tycker ni verkligen det är snyggt ? jag är inte världens smalaste och kan inte påstå att jag är "nöjd" med min kropp. men aldrig i mitt liv att jag skulle vilja se ut så där. inga bröst, inga kurvor, ser helt enkelt ut som ett skelett. inte snyggt någonstans. jag säger inte att man inte kan vara smal. det är bra att inte vara för överviktigt, men det finns en gräns eller hur ?
bild 3 och fyra, det är snyggt därimot, dom ser mer vältränade och mer normala ut och har fina bröst och snygga höfter. tjejer kollar för mycket på vad som står i tidningar osv..
kände kvinnor som är jätte smala, tror ni dom är så för dom mår bra av det ? nej det är pågrund av stress, vad andra ska tro, inget bra helt enkelt. ni kanske tror att killar vill ha en pinsmall tjej med stora bröst och stor röv, men det stämmer inte, en del kanske vill ha det, men oftast så tröttnar dom på det.
att ha sex med eller visa upp för polarna kanske, men när det gäller kärlek på riktigt, så vill dom nog inte ha det.
är dom kär i er, då blir ni automatiskt snygga i deras ögon. jag låter som om jag är jätte självsäker och vet allt och blabla, men klart jag också tänker så ibland, men jag har det alltid i bakhuvudet. så tjejer, kom igen för fan, vi är starka, och om inte killarna är nöjda med hur vi ser ut kan dom ju hitta nån annan eller hur ? då är dom inte värd dig. och killar tänkt på att hur kul är det att ha en pangbrud med stora bröst, stor röv och übersminkad hy, men som inte har ett skit innanför pannbenet ? i ett par månader kanske, inte mer..
Och sen måste jag bara skriva att jesica simson alltid har varit en stor förbild för mig, hon är sjukt snygg, och hon har också varit en av dom kändisar som fallit för svält tränden men som nu har gått sin egna väg och väger några kilo mer. hon är kanske inte så smart alla gånger, men vem är det ? hon är alltid så glad och gulli, puss på henne!
haha ciao
lyssna på den, där hör ni vad jag säger,  file:///C:/Documents%20and%20Settings/All%20Users/Dokument/Min%20musik/Min%20musik/Kapten%20R%F6d%20-%20Trasig.mp3
konstigt i know men tryck bara på länken.

baby, look at me

hej bloggen. ingen skola idag heller, vilket betyder ingen fest hos sofie :'(
jag ville ju, men nu tror Sofie att jag bara skiter i det, men det gör jag inte!
jag hade till och med ställt klockan men jag vaknade inte av den :(
MEN MEN, inte mycket att göra åt nu, förutom att vara ledsen då, vilket jag är, hör du det sofie !
idag har jag iallafall varit duktig och storstädat mitt rum, bara garderoben kvar men det hinner jag någon annan dag.. det var inte lätt med en liten Doris som skulle jaga dammsugaren och allt som fanns att jaga..
men hon är för söt, kan inte ens bli arg när hon biter sönder mitt smink, mina kläder mitt allt, eller kissar på golvet, haha det låter hemsk när jag säger det, men det är värt det !
Jag ska gå och ta ett varm och härligt bad nu när hon sover, och försöka få ur den här helvetes förkylningen ur min kropp, hatar att vara sjuk, jag har massa energi men kroppen tillåter mig inte göra något, fy på den !
Imorgon drar jag kanske till Jokke. man får se vart jag tar vägen, någonstans måste jag, har varit hemma i 1 ½ vecka ;o ?! inte bra..
haha nu har jag skrivit ett långt och oviktigt/ointressant inlägg, enjoy !:)
och inga bilder heller, USB sladden funkar fortfarande inte

tiden läker inte såren, dom ger bara fula ärr

hejsan!
jag vet att det var länge sen jag blogga nu men jag har haft problem med datorn och jag tagit en liten paus från bloggandet. inte okej så här tidigt men gjort är gjort ! men nu ska jag börja igen, lovar !
jag har gått och blivit sjuk nu med, låter som en gås i halsen :( det blir la så när man springer hand i hand med sin galne vän i Grebo i spöregnet.. haha, men kul var det :)
men men sånt är livet, haha, nu ska jag gå och kolla klart på " blood and bone "..
jag har köpt en liten valp också, DORIS heter hon, hihi !
min mindre normala vän sofie !

RSS 2.0