if you in the game, play the game, im a hustler baby

HEJ, jag är sämt på att blogga jag vet! men jag har inget internet hemma nu så det är lite svårt.
men ni dör inte tro mig. på fredag åker jag till ullared men familjen, sen vet jag inte.
nu är jag med sofie, det suger. hahah. pusshej!

it's the power of two sisters, it's just the way it is

förlåt. jag har blivit ännu sämre på att skriva i min blogg. sämre än innan, det gick !
aja, har inte varit i skolan någon dag den här veckan, inte så bra men..
nu är jag i borensberg och är barnvakt åt joona, söt liten unge de där :D
nu ska jag nog gå upp och äta ostbågar, muums !
haha, kul inlägg..
pusshej

Sofie ligger och sover, så jag skriver av mig lite som tids fördrift.

okej, skolan.. jag har aldrig direkt " gillat " skolan, fast vem gör la de egentligen men okej jag har varit trött på skolan sen 5an kanske.. men inte som nu, förut var det något jag tyckte var tråkig, men jag tog mig upp och gick dit och gjorde så gott jag kunde. nu ser jag det som ett helvete, ett ställe där det bara är tjat jobbigt och helt enkelt skit. jag ligger på kvällen och vill gråta för jag vet att jag måste till skolan nästa morgon, och samtidigt vill jag gråta för jag vet att jag kanske kommer " försova mig " och så blir alla besvikna, och jag själv. lärarna vill ha möten, jag har haft så jävla många möten men inte ett av dom har gjort mig mer intresserad av skolan. mina betyg är inte perfekta men det skulle kunna vara värre, det är nog mest frånvaron problemet ligger. jag har 5 ig och resten g, 65 % frånvaro och 25 % har jag varit i skolan. det är inte bra, jag har blivit anmäld till skolstyrelsen och snart kommer mina föräldrar tvingas betala böter och jag kanske blir avstängd från tokarpsskolan, jag vill inte sätta dom i den situationen men när jag ligger i sängen på morgonen och klockan ringer, då skiter jag i allt och vill bara sova! det är allt som finns, att slippa skolan och få sova. men sen senare när jag vaknar. då får jag ångest för att jag inte är i skolan. mina kompisar blir besvikna på mig och jag blir irriterad när dom tjatar fast jag vet att dom vill mitt bästa, min mamma blir jätte besviken och jag mår dåligt. jag själv blir besviken, men inte på samma sätt, för jag gör ju om det varje morgon. det är bara jag som kan fixa den här nu, men jag vet inte hur jag ska lösa det ? hur ska jag göra för att få skolan att inte vara så jobbigt, hur ska jag göra för att inte vara så trött på morgonen ? gå och lägga mig tidigare, jag har prövat och det funkar inte, det kanske hjälper lite men inte så mycket att jag orkar. ni kanske tänker " sluta tjut och bit ihop som alla andra ". okej, det kanske är så enkelt, men jag är väll för dum för att inse att det är jag som förlorar på det, fast jag vet ju om det. men ändå skiter jag i det. hade jag ett svar på varför, skulle jag säga det. men det har jag inte. jag har en underbar lärare, Maria nilsson, som alltid hjälper mig, vad som än händer, inte bara i skolan utanför också, jag älskar henne. jag har aldrig varit så nära en vuxen människa som inte är min släkt. utan henne hade jag varit ännu längre ner i skiten. när jag skiter i allt, får jag en klump i magen för jag tänker på henne, och jag vet att hon också blir sårad. jag vill inte såra någon, det är det sista jag vill. jag är bara så jävla korkad. fast egentligen inte.

som om det betyder nånting, nej det betyder inget

hej, ja gud vad jag är bra på att blogga. inte direkt, men internet strular hemma och så orkar jag inte.
helgen har varit ganska tråkig, lördag - farmor och firade lelle och senare bio med carro och linus, söndag - var med sofie och sebbe i lamohov och sen sov jag hos sofie.
nu sitter jag i sofies säng och borde verkligen åka till skolan, men först ska jag bajsa kan jag lova, och fixa mig lite om jag hinner "orkar". sen efter skolan ska jag hem och städa min gargerob, jätte kul men de behövs.
helgen tog precis slut och jag längtar till nästa redan :( buuuu.
nej men nu ska jag skita, ha det bra puss





ser ni inte vad bajsnödig jag är ? hah det är inte okej att lägga upp en sån här ful bild men ni överlever !
moget inlägg, bara bajs.





här är en till bajsnödig tjej
moget tegom moget

fredagsmys med familjen

tjena igen. har just ätit en riktigt god middag med familjen. tur att mammsingen är så bra på att laga mat då :)
hihi. nu ska jag sitta här och sega lite och sen kolla idol. sen får jag se vad som händer. pusseli pusspuss

fredag.

heejhopp, blev att vara hemma idag med, försov mig idag igen.. fy på mig !
får hoppas att jag får gå ut iallafall ikväll. nu sitter jag här ensam och dricker te äter ipren och läter playboy, hihi :) började läsa och det var spännande så får hoppas att ingen kommer in och ser mig, börjar dom kanske undra om jag är lebb också ?
måste bara säga att det är väldigt gott med te, ska springa ner och göra en kopp till tror jag :) mums
vi hörs kanske sen, får se om jag lägger in mer, pusss :D¨
ganska onödigt inlägg men..

RSS 2.0